Saturday, 11 August 2012

IM BACK

sekarang aku dh single nmpak nye raye tahun ni sorng2 lagi :(
tapi aku rase cam dh serik couple pon ade.... now fokus pmr lagi bagos

Friday, 23 March 2012

ReNewRoadTex Blog :'D

Asslammualaikum... :D
dh lame aku tak update blog
ni... ni pon baru terigat ade mase nk update :D
hehehe :D walau pon aku dlm mood
sedih aku still buat muke happy
walau pon dh nk 4 bulan aku gan
die but still cam tak couple wey :'<
asik aku je kena gan die....
sume slh aku wey...
slh die? die takl nampak pon....
bile aku lepak gan kawan2 perempan
die marah...bile aku nk lepak gan die..
die lak lari2...ni yang buat aku rase geram
sedih semua ade la ....agak2 korng geram
tak kalau awek or pakwe korng buat cam tu?
geram kan? cam tu la perasaan aku wey...
kawan2 aku layan aku lebih baik dari awek
aku sendiri.... kadang2 aku rase geram sangat..
but ape kan daye aku ni
hmmmm SEDIH plus tensen wey
tolng la fhm aku...
NAPE AWAK TERPERNAH FHM SAYE?
TOLNG LA FHM SAYE SEKALI NI
PLS :'(
KBYE
:'D

Saturday, 17 December 2011

new blog..

dh lame tak up date
nk update tapi takde idea
la hehehe sekarang aku nk race
gan budak kecik A.K.A Syah Fyra
ary jumaat lepas aku gan budak kecik
race asik aku klh je....huhuhu
ni sorng la shazana aku dh membe lame
gan die..tapi ade sikit masalah buat kite
orng tak rapat...ni baru je nk rapat hehehe
k la chaw lu

Friday, 2 December 2011

2/12/11

hehehe tau sabab ape tajuk die 2/12/11
 aku dh dpt kasih syng...
acam pro kan aku dpt kan si chuby tu..
name die roshaniza....tak la cun mane
but aku ade die...die comel...ko ade takde kan
kalau takde dok diam2..aku couple gan die pukol
10:38 PM hehhe die cite pakwe lame die kaki blue
aku pon saje la try2 mintak couple ni nk pulak
wah gembira gile la aku sampai jatuh katil
aku nk jage die baik2 .....:D
ni gambar die comel kat die ♥♥♥

Saturday, 26 November 2011

hye gedik aku ni....

takdi aku g hang gan
GEDIK....pastu die
jumpe bakal balak die...
pastu jalan punye jln g sungai wang..
dh sampai sungai wang g foodkot...
makn2...bla dari sungai wang
mule2 plan nk g karok...
last2 tengok karok die macam
jual air yang terlalu berdosa
tak jadi la....
pastu...gerak ts lu...
sampai ts aku gan moon g main
game...yang gedik ni g berdating...
main punye main sekali bahu aku kena
pukol gan gedik....sakit gile la....
pastu nk chow ni....yang si balak gedik
buat muke sedih hahaha......

WOI GEDIK CAP TU JANGAN
BUAT HARTA LAK!!!
ingat duit tu kongsi......

Thursday, 17 November 2011

selamat ary jadi kawan

ary ni ary jadi ameer.
selamat ary jadi kawan.
semperna ary jadi amer aku tak bagi
ape2....takpe besok aku bagi la
peyepak sebijik....hehehe.......

but gedik aku gan ameer dah
baik...suke blh la lepak cam
dulu ...suke nye besok aku
nk baling telo la kat die.....

 pastu bla hahahah....

Sunday, 13 November 2011

terigat kat die :'(

dah lame aku tak lepak gan
die....tah ape kabar die tak tau...
rase nye sihat kot......dh lame tak
nampak die rindu lak
tak tau la tibe2 je rindu at die....
rindu gile la....dh lame tak tego die
sedih2??? :'(