Saturday, 26 November 2011

hye gedik aku ni....

takdi aku g hang gan
GEDIK....pastu die
jumpe bakal balak die...
pastu jalan punye jln g sungai wang..
dh sampai sungai wang g foodkot...
makn2...bla dari sungai wang
mule2 plan nk g karok...
last2 tengok karok die macam
jual air yang terlalu berdosa
tak jadi la....
pastu...gerak ts lu...
sampai ts aku gan moon g main
game...yang gedik ni g berdating...
main punye main sekali bahu aku kena
pukol gan gedik....sakit gile la....
pastu nk chow ni....yang si balak gedik
buat muke sedih hahaha......

WOI GEDIK CAP TU JANGAN
BUAT HARTA LAK!!!
ingat duit tu kongsi......

Thursday, 17 November 2011

selamat ary jadi kawan

ary ni ary jadi ameer.
selamat ary jadi kawan.
semperna ary jadi amer aku tak bagi
ape2....takpe besok aku bagi la
peyepak sebijik....hehehe.......

but gedik aku gan ameer dah
baik...suke blh la lepak cam
dulu ...suke nye besok aku
nk baling telo la kat die.....

 pastu bla hahahah....

Sunday, 13 November 2011

terigat kat die :'(

dah lame aku tak lepak gan
die....tah ape kabar die tak tau...
rase nye sihat kot......dh lame tak
nampak die rindu lak
tak tau la tibe2 je rindu at die....
rindu gile la....dh lame tak tego die
sedih2??? :'(

membisu

bile aku dok umah
aku cakap kena marah
aku diam kena marah
ape la slh aku ni....

kalau aku kuar dari umah
kol2 suruh balik.....
bile aku balik kena la
ceramah....naik meluat aku

kadang2 aku nk je duduk
gan kakak aku kat kampong
bile dok kampong takde sape
blh halng aku....sebab ape yang aku
nk buat takde orng nk halng
bile dok kampong terpakse la
aku tingal kan kawan2 aku

aku rase dah mls nk sklh...
markah aku terok....
malu la nk g sklh....
kompom taun depan aku turun
kelas gile gile ...

selamat tingal 2 gile.....
nanti mesti aku rindu korng

k la nk chow buy bye

sian aku......

heheheh sory ye eyka(gedik)
aku gurau je takdi 14/11/2011
6.45pm.....zaidi yang post kat wall orng
aku rembat henset ko je
patsu die nampak ko punye fb 
pastu die pandai nk carik dak laki pastu nk
post....aku pon biar kan je la...

ape2 pon sory ye.....
hehehehe......jangan marah2 nanti cpt tue.....


Wednesday, 9 November 2011

GEDIK :'>

wey gedik....
taun depan kelas la gan aku
aku bosan la kelas sorng....
tapi dh pasti aku tak kls gan ko
sebab aku ni bodo ko tu pandai....

kompom ko tak kelas gan aku
bile ko dh masuk kelas baru kompom
ko tak layan aku....maklom la aku ni sape
bukan membe baik ko pon....
aku sdih....nk masuk kelas baru
pastu bile ko nk gerak mane2 tak
ajak aku....mesti bile ko hang out
ko bawak kawan2 baru kawan2 lame
mane ko nk ingat

pastu bile aku nk hang out kompom aku
sorng2....jalan sorng2 sume sorng2
pastu setiap kali g sklh kompom
aku g sorng2...takde sape nk teman
pastu aku kena la carik membe baru
tu pon kalau membe baru aku same peragai
cam ko.....susah nk carik cam ko sekrng
sume kawan tak gune....time aku sedih ko yang
ceria kan aku.....bile tak ko sedih aku gelak kan ko
takde lah....aku ceria kan ko la.....

buy bye MY GEDIK SYNG KO.......A.K.A EYKA HAMZAH

ary last sklh

ary last sklh la ary yang paling
best......sebab sume dok suke2
aku suke tu....XD pastu yang tak best
cekgu fatimah la...bajet bagos bile dh
kena pijak baru tau.....dah la megandong
tak seda diri lak tu..... aku mls je nk bagi

sebelom tu kite orng dk main kek
abis satu kelas kena kek
but shok....yng paling terok kena
EYKA HAMZAH(GEDIK)
sian die abis tudung die
heheheh bukan selalu
lain kali jangan buat kat aku
kan dah kena,.....

dok kat sklh happy je
balik umah diam je aku
sebab gadoh gan family...
sebelom balik umah aku merayap
dengan dak2 fixie .....
sume dak tengok cam nk gado je
heheheh buruk doh fixie aku

k la show lu 

Friday, 4 November 2011

lepak2












banyak nye gambar GEDIK aku ni.....
GEDIK2....suke sangat berphosing .....
kalau blh die nk penuh kan fon aku gan
gambar die.....hehehehe gambar NABILAHUDA je takde....

Thursday, 3 November 2011

kawan2

video
terigin nk upload kat blog

:')

wah sumpah aku nagis sebab
kawan...sumpah tak pernah ade
kawan sabaik korng.....
korng la kawan baik aku
aku syng korng.....
aku sanggup buat ape je
nk lepak gan korng,sambut ary jadi
korng.....aku happy bile kawan2 aku
happy....bile kawan2 aku sedih tugas
aku untok happy kan di orng.....
bile aku sdih aku tak kan tunjuk kan
kat di orng.....di sebab kan kawan2
aku la aku berubah....
dari peragai setan berubah sikit jadi baik
dari isap rokok tak isap rokok dah
sebab korng .....kalau tak de korng tak tau la
ape jadi at aku...mungkin jadi semakin teruk..
NAMPAK BERTAPA SYNG NYE AKU KAT KORNG

walau pon kadang kala ade korng buat salah at aku
aku tak simpan dlm aty pon....aku biar kan
sebab aku tak nk gado....
ape gune gado2.....takde gune...buang mase...
ALL MY FRIEND
tetapi mase saye?

selamat tinggal

wey korng jangan la pegi kelas lain
masuk la kelas same gan aku
nanti kalau ko masuk kelas lain aku
takde membe....sian aku
dah takde sape nk layan.....dah la
ramai orng tak suke aku cume korng
je suke member gan aku walau pun aku
suke sakit kan aty korng :(
aku dari balik sklh asik pikir je aku kls
ape.......nk nagis pon ade...aku tak belajar g sklh....
meyesal sunguh,.......SHUE,EYKA,AMEER masuk la
kelas same aku.....pls
nanti kalau korng takde aku blh jadi
GILO O.o....YA ALLAH BAGI LA
AKU SAME KELAS DENGAN KAWAN2
AKU.....PLS>>>> untok sekali ni je.....
EYKA HAMZAH(GEDIK)
AREE DA(SHUHADANURULAIN)